Montana

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Montana

Nekretnina na prodaju u Montani

 Montana, država s dva neslužbena nadimka, zemlja Big Sky i Treasure State, jedna je od najsjevernijih država u Sjedinjenim Državama. Također dijeli svoju sjevernu granicu s južnim granicama Britanske Kolumbije, Alberte i Saskatchewana.

Ovo razdoblje nije najbolje uložiti novac u nekretnine za prodaju u Montani i zemlja nije najbolje mjesto u SAD-u da traži dobru investiciju.

Država je prilično velika, ali je rijetko naseljena, sa samo 1.042.520 stanovnika koji su smješteni kao osma najnaseljenijih država i treće rijetko rasprostranjene države u naciji.

Montana uvelike karakterizira planinski lanac.

Montana gospodarstvo uglavnom se sastoji od poljoprivrede. Uglavnom uzgajališta i uzgoj žitarica.

Država također ima vrlo brzo rastući sektor turizma. Glacier National Park i Flathead Lake godišnje posjećuju više od deset milijuna posjetitelja. Također u izvorima rijeke Missouri, mjestu bitke Little Bighorn i tri od pet ulaza u Nacionalni park Yellowstone.

Zdravom i raznovrsnom gospodarstvu Montana pridonosi zdravom i raznovrsnom tržištu Montana nekretnina. Država također ima pet statističkih metropolitanskih područja, usmjerenih na gradove Bozeman, Butte, Helenu, glavni grad, Kalispell i Havre, možda najbolje mjesto za traženje nekretnina u Montani.

Domaće vrijednosti rastu u Montani, kao što su već nekoliko godina. Ta se tendencija nastavlja.

Prosječna vrijednost nekretnine za prodaju u Montani porasla je za 7,0% u protekloj godini i povećat će se za 3,8% u narednoj godini.

 Prosječna vrijednost nekretnine za prodaju u Montani je viša od nacionalnog prosjeka.

NAR, u trećem tromjesečju 2017. bilježi porast od preko 5% prodaje kućanstava, iako tržište nekretnina u Montani ima nedostatak raspoloživih domova. To se događa u nekim regijama države. Taj je nedostatak zbog stalnog porasta broja zaposlenih i ograničene sposobnosti građevinskih tvrtki da održe opskrbu.

 Montana tržište nekretnina ima puno za ponuditi u cijeloj državi, ali neka područja ističu.

Ovo je slučaj Bozeman, u Montani. Bozeman je rangiran kao najbolje mjesto za život u državi Montana i idealno mjesto gdje lova nekretnina za prodaju u Montani.

Kuće na tom području mogu biti teško pronaći. Manje od polovice stanovnika grada ima vlastiti dom.

Prosječna vrijednost kuće u Bozemanu je oko 100.000 dolara veća od nacionalnog prosjeka. Prosječni mjesečni troškovi iznajmljivanja u gradu su niži od nacionalnog prosjeka.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 7359

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Montana, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

1,941,487.53HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

11 m²
11 hektara zemljišta s kabinom pustinji života i samo 20 minuta do grada.
Cod. 4127

Prodaja Kućica na splavu, Montana, Billings, Billings, Billings

13,913,993.98HRK
Prodaja
Kućica na splavu

280 m²
LIJEPA INTERCOASTAL KUĆA U točki LOT preko 1000 SQM
Cod. 3733

Prodaja 1 soba, Montana, Helena, Helena, Helena

530,673.26HRK
Prodaja
1 soba

65 m²
Residence s jezera, vrt i 3 bazena. Smješten u Tampa Dale Mabry na glavnoj cesti, u blizini sveučilišta ', zračne luke, stadion i trgovačkim centrima...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB